2015 Henning Kraggerud

Turneul extraordinar al marelui violonist norvegian Henning Kraggerud
17-20 decembrie
Bucureşti, 14 decembrie 2015

Lipatti Evenings au drept invitat în luna decembrie un violonist norvegian de mare prestigiu, Henning Kraggerud, care va susține alături de talentatul pianist român Răzvan Dragnea un turneu cu recitaluri la Filarmonica Ion Dumitrescu din Râmnicu Vâlcea în data de 17 decembrie, ora 19.00, la Filarmonica Brașov în data de 18 decembrie, ora 19.00, la Filarmonica de Stat Sibiu în data de 19 decembrie, ora 19.00, iar pe 20 decembrie la Teatrul Al.Davila din Pitești. În program sunt sonate de Mozart, Brahms și Franck, precum și două piese din ciclul Equinox compus de Henning Kraggerud.
Turneul face parte din secțiunea internațională a Serilor Lipatti 2015-2016, denumită Lipatti Evenings și constituită într-un proiect în sine al programului, ,,Promovarea diversității în cultură și artă în cadrul patrimoniului cultural european”, finanțat printr-un Grant oferit de Norvegia, Islanda, Liechtenstein și Guvernul României.

Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page