Parteneri si Sponsori

 

LogoDuke

 

Hotel DUKE este o constructie cu o arhitectura moderna, amplasat in zona ultracentrala a Capitalei (Bulevardul Dacia – Piata Romana), in apropierea a numeroase obiective cu caracter social, economic si cultural; locatii comerciale si de afaceri. De aici, puteti vizita orasul vechi într-o plimbare lejera pe jos.

·     20 minute distanta de la Aeroportul International “Henri Coanda” (Otopeni) (se poate utiliza autobuzul 783)

·     10 minute distanta de Gara de Nord (se poate utiliza metroul Piata Romana-Piata Victoriei-Gara de Nord, autobuzul 133, troleibuzul 86)
Eleganta, rafinamentul si profesionalismul serviciilor oferite garanteaza un sejur ireprosabil. Este dotat cu toate facilitatile moderne necesare, atat turismului de afaceri, cat si celui de vacanta.

Hotelul dispune de 37 de camere. Oaspetii nostri se pot bucura de confortul si spatiul generos al fiecarei camere si de dotarile standard care includ: : Wi-Fi Internet în tot hotelul, cablu TV, mini-bar, telefon direct în camere si în baie, aer conditionat, seif.

Barul Duke isi delecteaza clientii cu o gama exclusivista de bauturi fine si cafea.

Stim ca timpul dvs. este pretios si de aceea va putem asigura serviciile de intampinare si transfer la/de la aeroport, iar oricand este nevoie partenerii dvs. isi pot parca in siguranta deplina autoturismele in parcarea  hotelului care este supravegheata 24/7.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ambasador Certificate Ambasador
Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page